Paul Geijtenbeek: oprichter Focus on Human

Paul: de afgelopen 30 jaar werkzaam in de zorg- en reïntegratiesector, maakt dat je een eigen stijl gaat ontwikkelen. Deze stijl wordt door veel cliënten als open, nuchter, gepassioneerd en concreet genoemd. Een uitspraak van een cliënt: “Paul kan ingewikkelde zaken rondom ADD, ADHD en Autisme op een heldere manier en ongecompliceerd uitleggen”.

Ik herken veel van mijzelf in deze doelgroep, wat maakt dat het mij gemakkelijk afgaat om mij onvoorwaardelijk met hen te verbinden en erkenning te geven van de kracht van anders zijn. Als intermediair lukt het mij gemakkelijk om tussen de verschillende werelden te navigeren. Mijn collega’s hebben ook dezelfde soort eigenschappen. Het voelt goed dat wij en onze samenwerkende organisaties een samenhangend gespecialiseerde ADD, ADHD en Autisme dienstverlening in deze regio kunnen aanbieden.

Focus on Human is in 2006 opgericht en heeft de afgelopen jaren een stabiele groei en ontwikkelingen doorgemaakt. Dit te samen heeft prachtige en duurzame samenwerkingen opgeleverd. Ons adres op de Stadsboerderij Almere, gelegen in een bosrijke en landelijke, groene, biologische, rustige omgeving. Alleen al hiervoor kom ik iedere dag met enorm veel liefde naar mijn bedrijf!