Over Focus on Human

Focus on Human is een kleinschalige expertise-organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in levensbrede ontwikkelprocessen op het gebied van normaal en hoogbegaafde (jong) volwassenen met ADD, ADHD en Autisme. Vanaf 2006 heeft Focus on Human zich ingezet om personen, die zich anders voelen en in de reguliere hulpverlening erkenning mistte, een andere focus aan te bieden. En met succes! Vele honderden cliënten zijn u voor geweest.

Onze dienstverlening richt zich vanzelfsprekend ook op de mensen uit de directe omgeving van de cliënt; ouders, partner, gezinsleden, hulpverleners, etc.. Wij bieden gespecialiseerde advies, consultatie, begeleiding, coaching, hersteltrajecten, relaties, scholing en training. Helaas zijn de meeste organisaties en hulpverleners onvoldoende in staat om ADD, ADHD en Autisme gerelateerde problemen te herkennen. Ook merken wij maar al te vaak dat er wel wordt gesuggereerd dat er kennis is, maar blijkt dit beperkt en ontoereikend. Met als gevolg: een verkeerde aanpak, onnodig tijdverlies en weer een teleurstelling erbij.

Focus on Human heeft ervaren en gespecialiseerde ADD, ADHD en Autisme experts; coaches en therapeuten. Op het gebied van GGZ autisme behandeling en diagnostiek werken wij samen met Emerhese Flevoland en participeren wij in het Autisme Netwerk Almere. Op het gebied van re-integratie werken wij nauw samen met DUniek. Vanuit ons scholingscentrum verzorgen we in- en externe cursussen, workshops en bijscholing.

Onze missie is het bevorderen van de levenskwaliteit in de breedste zin van het woord en het zo autonoom mogelijk kunnen functioneren van mensen met ADD, ADHD en Autisme.

Onze algemene voorwaarden.

Kamer van Koophandelsnummer 51365413